Montering af tagrender kan vi også klare

Er dine tagrender utætte? Så er det vigtigt, du sørger for at få dem tætnet. Hos Fyns B​lik ApS finder du en kompetent blikkenslager, der kan løse alle opgaver inden for faget, såsom montering af tagrender. Firmaet har base i Odense N nær Otterup, men vi kører også gerne ud til kunder andre steder på Fyn.

Det er vigtigt, at du sørger for, at dine tagrender er åbne for gennemløb, og at de ikke indeholder huller eller sprækker. Det kan nemlig give skader på husets tag og murværk, hvis ikke tagrenderne er intakte. Heldigvis står vi altid klar til at foretage enten reparation af tagrender, udskiftning af tagrender eller montering af nye tagrender.

Hvad koster tagrender?

Vi gør altid vores bedste for at være en billig blikkenslager, der, trods de lave priser, aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor kan du altid forvente en god pris her hos os. Den nøjagtige pris på tagrender afhænger af, hvilken type tagrende du vælger. Vi tilbyder alle mulige former for tagrender, alt efter dine behov. Vi kan også hjælpe med lægning af skifertag og inddækning i kobber eller zink.

Vi er en blikkenslager med ti års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan vælge os til at foretage reparation, udskiftning eller montering af tagrender hos dig. Vi overholder altid vores aftaler og garanterer holdbare løsninger efter dine ønsker.

​Kontakt os for at aftale nærmere om montering af tagrender

Skal vi komme og kigge på dine tagrender, så kontakt os for at aftale nærmere. Vi står altid klar til at byde nye kunder velkommen.

Vi kan kontaktes på telefon 61 79 77 96, eller du kan sende en mail til info@fynsblik.dk, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

Indhent tilbud på ​tagrender

Beskriv kort din opgave, og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Fyns Blik ApS

Kirkegyden 116, 5270 Odense N

​Telefon: 61 79 77 96

E-mail: info@fynsblik.dk