Skifertag holder i mere end 100 år

Er du på udkig efter tag, som både er vedligeholdelsesfrit, og som er meget holdbart? Så er skifertag det ideelle valg for dig. Her hos blikkenslager Fyns Blik varetages alle opgaver inden for lægning af skifertag. Vi har base i Odense N nær Otterup, men kommer gerne ud til kunder på resten af Fyn også.

Skifertag er kendt for sin ualmindelige lange holdbarhed. Taget kan nemlig holde i mere end 100 år. Derudover er det vedligeholdelsesfrit, så du ikke skal bekymre dig om rengøring af taget. Som professionel og erfaren blikkenslager hjælper vi gerne med at lægge nyt skifertag hos dig.

Hvad koster et skifertag?

​Prisen på et skifertag afhænger af, hvilken type du vælger. Taget fås nemlig i to udgaver: eternit og natursten. Typerne adskiller sig i pris og holdbarhed, hvorfor du skal vælge den type, der passer bedst til dine ønsker og behov. Her hjælper vi gerne med rådgivning, så du kan træffe det rette valg.

Vi tilbyder ligeledes montage og reparation af skifertag, så du skal ikke holde dig tilbage med at spørge mig om hjælp. Vi forsøger at være en billig blikkenslager, hvorfor vi garanterer lave priser, men høj kvalitet hver gang. Vi kan også hjælpe med montering af tagrender. Derudover overholder vi naturligvis altid alle aftaler, og gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

Ring for flere informationer

Et skifertag er klædeligt på de fleste bygninger. Derudover er det meget holdbart og vedligeholdelsesfrit, så alt i alt et godt valg.

Ønsker du flere informationer eller et tilbud, så kontakt os på telefon 61 79 77 96, eller send en mail til info@fynsblik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud på ​skifertag

Beskriv kort din opgave, og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Fyns Blik ApS

Kirkegyden 116, 5270 Odense N

​Telefon: 61 79 77 96

E-mail: info@fynsblik.dk